Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Grzybek Tybetański Świeży - WYSYŁKA GRATIS !!!

17-07-2014, 11:27
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 13 zł      Najwyzsza cena licytacji: zł      Aktualna cena: 13 zł     
Użytkownik Miroslaw1135
numer aukcji: 4410755005
Miejscowość USTRZYKI DOLNE
Licytowało: 1    Wyświetleń: 17   
Koniec: 17-07-2014 10:25:50

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Witam . Mam do sprzedania 3 łyżeczki świeżego Grzybka Tybetańskiego własnej produkcji wyhodowanego na swojskim mleku. Grzybek Tybetański ( Kefirowy ) Grzybek jogów hinduskich wyhodowany przez mnichów tybetańskich posiada własności lecznicze Reguluje przemianę materii Leczy choroby serca i naczyń wieńcowych, zawały, rozkłada cholesterol w naczyniach tętniczych i żyłach Leczy choroby wątroby, trzustki i śledziony Leczy choroby nerek i przewodu moczowego Rozpuszcza kamienie żółciowe Leczy wszystkie choroby przewodu pokarmowego, wrzody żołądka i dwunastnicy Wytwarza antybiotyki i leczy wszystkie stany zapalne Obniża i reguluje ciśnienie krwi Hamuje proces starzenia się komórek Posiada wszystkie niezbędne do życia witamin Do Polski grzybek mnichów tybetańskich przywiózł prof. Politechniki Gliwickiej, który przez 5 lat przebywał w Indiach. Tam ciężko zachorował i został całkowicie wyleczony grzybkiem przez mnicha tybetańskiego. Wracając do Polski otrzymał od niego szczep tego grzybka. Sposób użycia (dla jednej osoby) 2 łyżeczki grzybka w słoiku zalać ¼ litra mleka nie gotowanego. Po 24 godzinach przecedzić przez sitko (niemetalowe) i mieszać łyżeczką (niemetalową). Mleko wypić, a grzybek na sitku dobrze wypłukać pod bieżącą wodą, aż będzie biały i podobny do gotowanego ryżu. Grzybek zalać ponownie świeżym mlekiem na następne 24 godziny. Słoik nakryć gazą, przechowywać w temperaturze pokojowej. UWAGA! Grzybek nie wypłukany po 24 godzinach i nie zalany świeżym mlekiem traci swoje właściwości i ginie. Zdrowy grzybek po 17 dniach podwaja się. Jeżeli się nie pije, należy codziennie zalewać nie gotowanym mlekiem (tyle, aby grzybek lekko pływał) i zmieniać mleko codziennie. Sposób kuracji: Pić mleko z grzybka przez 20 dni bez przerwy, tylko przed snem. Następnie zrobić 10 dni przerwy i powtórzyć cykl 20 dniowy. Grzybka Wysyłam od poniedziałku do czwartku ( w czwartek wysyłam tylko jeżeli wpłata zostanie zaksięgowana na moim koncie do godziny 14.00 ) listem poleconym priorytetowym w w podwójnym woreczku i foli bąbelkowej . W cenie listu wliczony jest koszt pakowania . Kupując u mnie masz gwarancje że grzybek jest świeży . Więcej informacji Tel : 507[zasłonięte]679 lub GG :[zasłonięte]53540 . Zapraszam do Kupna !!!
Dodano 2[zasłonięte]013-04 11:36
Witam . Mam do sprzedania 3 łyżeczki świeżego Grzybka Tybetańskiego własnej produkcji wyhodowanego na swojskim mleku. Grzybek Tybetański ( Kefirowy ) Grzybek jogów hinduskich wyhodowany przez mnichów tybetańskich posiada własności lecznicze Reguluje przemianę materii Leczy choroby serca i naczyń wieńcowych, zawały, rozkłada cholesterol w naczyniach tętniczych i żyłach Leczy choroby wątroby, trzustki i śledziony Leczy choroby nerek i przewodu moczowego Rozpuszcza kamienie żółciowe Leczy wszystkie choroby przewodu pokarmowego, wrzody żołądka i dwunastnicy Wytwarza antybiotyki i leczy wszystkie stany zapalne Obniża i reguluje ciśnienie krwi Hamuje proces starzenia się komórek Posiada wszystkie niezbędne do życia witamin Do Polski grzybek mnichów tybetańskich przywiózł prof. Politechniki Gliwickiej, który przez 5 lat przebywał w Indiach. Tam ciężko zachorował i został całkowicie wyleczony grzybkiem przez mnicha tybetańskiego. Wracając do Polski otrzymał od niego szczep tego grzybka. Sposób użycia (dla jednej osoby) 2 łyżeczki grzybka w słoiku zalać ¼ litra mleka nie gotowanego. Po 24 godzinach przecedzić przez sitko (niemetalowe) i mieszać łyżeczką (niemetalową). Mleko wypić, a grzybek na sitku dobrze wypłukać pod bieżącą wodą, aż będzie biały i podobny do gotowanego ryżu. Grzybek zalać ponownie świeżym mlekiem na następne 24 godziny. Słoik nakryć gazą, przechowywać w temperaturze pokojowej. UWAGA! Grzybek nie wypłukany po 24 godzinach i nie zalany świeżym mlekiem traci swoje właściwości i ginie. Zdrowy grzybek po 17 dniach podwaja się. Jeżeli się nie pije, należy codziennie zalewać nie gotowanym mlekiem (tyle, aby grzybek lekko pływał) i zmieniać mleko codziennie. Sposób kuracji: Pić mleko z grzybka przez 20 dni bez przerwy, tylko przed snem. Następnie zrobić 10 dni przerwy i powtórzyć cykl 20 dniowy. Grzybka Wysyłam od poniedziałku do piątku( w piątek wysyłka jeżeli wpłata zostanie zaksięgowana na moim koncie do godz. 19.00 lub przez PLAYu .Wysyłka listem poleconym priorytetowym w podwójnym woreczku i foli bąbelkowej . W cenie listu wliczony jest koszt pakowania . Kupując u mnie masz gwarancje że grzybek jest świeży i hodowany ma swojskim mleczku . Więcej informacji Tel : 507[zasłonięte]679 lub GG :[zasłonięte]53540 . Zapraszam do Kupna !!!