Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY

26-10-2014, 1:50
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 350.70 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 4643423896
Miejscowość Kalisz
Zostało sztuk: 10    Wyświetleń: 5   
Koniec: 26-10-2014 01:52:05

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: twarda
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>20642, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>12822, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>52462, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>24646, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>62657, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>20642, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>12822, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>52462, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>24646, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>62657

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

Food Science and Technology

FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Geoffrey Campbell-Platt
Language: English
Publisher: Wiley-Blackwell
Publication Date: 11 Sep 2009
Dimensions: 22.7 x 3.2 x 28.7 cm
Format: Hardcover
Pages: 520
Condition: NEW
Product_ID: A6CBA64218

 

 

The study of food science and technology is the understanding and application of science to satisfy the needs of society for sustainable food quality, safety and security. Supported by IUFoST, this brand new comprehensive textbook is an invaluable tool, designed to cover all elements of the contemporary food science and technology course. Chapters in the book are drawn from an international team of authors comprising industry experts, teachers and researchers, with a view to ensuring applicability to the increasingly international way that the subject is taught. Carefully peer reviewed and edited, the book is an essential piece of equipment for all students and teachers, and also serves as a reference for qualified professionals already working in the food industry worldwide.

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 THE STUDY SKILLS HANDBOOK Dr Cottrell

 FOOD PROCESSING TECHNOLOGY Peter Fellows

 ESSENTIALS OF HUMAN NUTRITION Mann, Truswell

 EPIDEMIOLOGY: AN INTRODUCTION Moon, Gould

 FOOD: THE CHEMISTRY OF ITS COMPONENTS Coultate

 FOOD MICROBIOLOGY Martin Adams