Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

FOOD PROCESS ENGINEERING AND TECHNOLOGY Zeki Berk

24-06-2014, 1:13
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 630 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 4272789223
Miejscowość Kalisz
Zostało sztuk: 10    Wyświetleń: 3   
Koniec: 24-06-2014 01:16:00

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: twarda
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>05875, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>41592, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>46836, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>02484, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>92711, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>05875, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>41592, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>46836, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>02484, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>92711

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

Food Process Engineering and Technology (Food Science and Technology)

FOOD PROCESS ENGINEERING AND TECHNOLOGY Zeki Berk

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Zeki Berk
Language: English
Publisher: Academic Press Inc
Publication Date: 21 Aug 2013
Dimensions: 23.6 x 18.8 x 4.1 cm
Format: Hardcover
Pages: 720
Condition: NEW
Product_ID: A1B[zasłonięte]41592

 

 

The last thirty years have seen the establishment of Food Engineering both as an academic discipline and as a profession. Combining scientific depth with practical usefulness, this book serves as a tool for graduate students as well as practicing food engineers, technologists and researchers looking for the latest information on transformation and preservation processes as well as process control and plant hygiene topics. *Strong emphasis on the relationship between engineering and product quality/safety *Links theory and practice *Considers topics in light of factors such as cost and environmental issues

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.