Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

en-bs ANTHONY BOURDAIN : A COOK'S TOUR

04-03-2012, 16:15
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 17 zł     
Użytkownik engbooks1
numer aukcji: 2110845516
Miejscowość Piła
Wyświetleń: 10   
Koniec: 10-03-2012 13:35:01

Dodatkowe informacje:
Stan: Używany
Okładka: miękka
Rok wydania (xxxx): 2002
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

 

e-mail - [zasłonięte]@gmail.com
telefon komórkowy - 504 [zasłonięte] 79 26

list polecony - 6 zl

Bank 1 WBK S.A. 82 1090 [zasłonięte] 1[zasłonięte]3590001 [zasłonięte] 133615

Zakupy w sklepie English Bookstore oznaczaja akcpetacje regulaminu znajdujacego sie na stronie "o mnie", bardzo prosimy o zapoznanie sie z regulaminem.

W przypadku zakupu wiekszej (niz jedna) ilosci ksiazek oplate za wysylke obliczamy w nastepujacy sposob: do kosztu wybranej opcji wysylki najciezszej ksiazki (najwyzsza cena wysylki listem ekonomicznym) dodajemy 2 zl za kazda kolejna ksiazke do trzech, powyzej trzech +1 zl za kazda nastepna.

 

 

ANTHONY BOURDAIN

 

 

 

 

A COOK'S TOUR

 

 

 

 

DANE TECHNICZNE (OA)

OPRAWA: miekka

LICZBA STRON: 274

STAN: bardzo dobry -

 

 

 

OPIS:

  

Anthony Bourdain, life-long line cook and bestselling author of "Kitchen Confidential", sets off to eat his way around the world. But being Anthony Bourdain, this was never going to be a conventional culinary tour. Bourdain heads out to Saigon where he eats the still-beating heart of a live cobra, and travels deep into landmined Khmer Rouge territory to find the rumoured Wild West of Cambodia (Pailin). Other stops include dining with gangsters in Russia, a medieval pig slaughter and feast in northern Portugal, the Basque All Male Gastronomique Society in Saint Sebastian, rural Mexico with his Mexican sous-chef, a pilgrimage to the French Laundry in the Napa Valley and a return to his roots in the tiny fishing village of La Teste, where he first ate an oyster as a child. Written with the inimitable machismo and humour that has made Tony Bourdain such a sensation, "A Cook's Tour" is an adventure story sure to give you indigestion.

 

GCS-AP1-R