Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

eBook SOSY DIPY i KETCHUPY - PRZEPISY

15-07-2012, 23:11
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 5.99 zł     
Użytkownik pizzaprzepisy
numer aukcji: 2453239235
Miejscowość Tychy
Wyświetleń: 27   
Koniec: 12-07-2012 09:40:38
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

PIZZA NEAPOLITAŃSKA + BLACHA TEFLONOWA - InMet

Zobacz inne nasze akcesoria i przepisy do pizzy

eBook

SOSY, DIPY I KETCHUPY

 

PDF

 

autor: Tomasz Kamiński ISBN:[zasłonięte]978-83701-07-2rozmiar: 35 stron wydanie: II 2008

 

zabezpieczenie: znak wodny z nazwą kupującego (imię, nazwisko i nick z allegro, znak wodny jest mało widoczny i nie przeszkadza w czytaniu ebook'a)

 

WZBOGAĆ SMAK SWOJEJ PIZZY O 50 SOSÓW, które używa się w pizzach:

 

lahmacun, pide, pizza włoska, pizza chicago, pizza bałkańska a także w burito, fajitas i całej kuchni meksykańskiej, śródziemnomorskiej, arabskiej, indyjskiej itp oraz w sałatkach, serach pleśniowych, wędlinach, szaszłykach, mięsach grillowanych, hamburgerach i owocach morza.

 

SPIS SOSÓW DOSTĘPNYCH W PORADNIKU:

Sosy do pizzy:
- sos oregano
- sos chicago
- sos arabski
- sos barbecue
- sos aiwar
- sos turecki
- sos meksykański
- sos po polsku
- sos vesuvio
- sos sycylijski
- sos pomidorowo-musztardowy
- sos katania

 

Dipy:
- dip remoulade
- dip rokpolowy
- dip turecki
- dip cacik
- dip grecki
- dip tysiąca wysp
- dip do shoarmy biały
- dip curry
- dip tzatziki
- dip tatarski
- dip różowy

Sosy salsa:
- salsa cruda
- salsa roja de molcajete
- salsa guacamole
- salsa verde del miel
- salsa brava
- salsa verde

 

Ketchupy:
- ketchup z tymiankiem
- ketchup z kolorowym pieprzem
- ketchup curry
- ketchup jabłkowy
- ketchup chilli ostry
- ketchup chilli słodki
- ketchup imbirowy
- ketchup chrzanowy

 

Sosy do mięs, pasztetów, serów itp:
- sos curry
- sos marokański
- sos schaschlik biały
- sos schaschlik czerwony
- sos angielski
- sos peperoni

 

W powyższej aukcji sprzedawany jest sam poradnik

 


SOSY, DIPY I KETCHUPY

 

Copyright © TKV-Media

 


Wszystkie porady w tej książce zostały dokładnie sprawdzone
przez autora.

 


Wszelkie prawa zastrzeżone. Użycie fragmentów tekstu, zdjęć lub całości bez zgody autora zabronione.

 


ISBN:[zasłonięte]978-83701-07-2
Copyright © 2008 TKV-Media
Przepisy i zdjęcia: Tomasz Kamiński
Dystrybutor i wydawca: TKV-Media

 

Oświadczam, że prawa autorskie tego ebook'a należą

do firmy TKV-Media Tomasz Kamiński - właściciela konta pizzaprzepisy