Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

eBook PIZZA DLA SMAKOSZY PRZEPISY KIBICA NA EURO

27-06-2012, 19:37
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 5,99 zł     
Użytkownik pizzaprzepisy
numer aukcji: 2398457059
Miejscowość Tychy
Wyświetleń: 29   
Koniec: 18-06-2012 22:55:05
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie.

 PIZZA NEAPOLITAŃSKA + BLACHA TEFLONOWA - InMet

Zobacz inne nasze akcesoria i przepisy do pizzy

eBook

PIZZA DLA SMAKOSZY

PRZEPISY NA PIZZE W DOMU

PDF

autor: Tomasz Kamiński ISBN:[zasłonięte]978-83701-08-9 rozmiar: 27 stron wydanie: II 2008

zabezpieczenie: znak wodny z nazwą kupującego (imię, nazwisko i nick z allegro, znak wodny jest mało widoczny i nie przeszkadza w czytaniu ebook'a)

Poradnik, dzięki któremu zrobisz super pizzę dobrze upieczoną na cienkim, miękkim, chrupiącym i niespalonym cieście z super sosami. Osiągniesz szczyt perfekcji w sporządzaniu pizzy. Wielka gratka dla smakoszy pizzy.



format A5, 27 stron stworzone z myślą o bardziej wymagających klientach.

PIZZA Włoska na cienkim cieście w domu

P I Z Z A to ciasto, sos ... i technika pieczenia.

TAJEMNICA ZROBIENIA PIZZY TAKIEJ JAK W PIZZERI WŁOSKIEJ. NORMALNIE TRZEBA MIEĆ PIEC O TEMP. POWYŻEJ 300 STOPNI, Z PORADNIKA DOWIESZ SIĘ JAK ZROBIĆ TO W ZWYKŁEJ KUCHENCE.

Podstawa to puszyste, miękkie i zarumienione ciasto, konkretny sos i sposób pieczenia.

W ZWYKŁYM PIEKARNIKU DOMOWYM

SOSY: TURECKI, CURRY, VESUVIO, SICILIANA, MEKSYKAŃSKI, DIP GRECKI i ponad 10 innych.


Poradnik jest dla tych, którzy chcieliby zrobić pizzę taką jak w restauracji w warunkach domowych w zwykłym piekarniku.

Proporcje nie muszą być idealne, potrzebny jest odpowiedni skład ciasta i sosu oraz odpowiedni proces pieczenia.

Ciasto to robi sie 3 minuty, a rośnie 10-15 minut, a ma parametry ciasta, które się robi 3,5 godziny i jest puszyste. Nie trzeba go rozwałkowywać, jest tak miękkie, ze samo rozprowadza się na blasze w ciągu kilkunastu sekund.

PORADNIK ZAWIERA TECHNOLOGIE DO PIECZENIA W RÓŻNYCH KUCHENKACH, NAWET GAZOWYCH STAREGO TYPU ORAZ DOKŁADNĄ INSTRUKCJĘ JAK ZROBIĆ CIASTO, SOSY, JAKIE SERY POLSKIE KUPOWAĆ I CO I JAK KŁAŚĆ ŻEBY SMAKOWAŁO WYŚMIENICIE !!!

KILKANASCIE NAJBARDZIEJ SMACZNYCH ZESTAWIEŃ PIZZY:

  • pizza z kiełbasą pepperoni
  • pizza z pomidorem
  • pizza tropicana
  • pizza hawajska
  • pizza capriciosa
  • pizza wiejska
  • pizza panzeta
  • pizza serowa
  • pizza vesuvio
  • pizza turecka
  • pizza indyjska
  • pizza neapolitana
  • pizza meksykańska
  • pizza chłopska
  • pizza peppino
  • pizza frutti di mare
  • pizza calzone
  • pizza vegetariana
  • pizza bolonese
  • pizza italiana
  • pizza z tuńczykiem
  • pizza pepperoni
  • i ponad 15 nowych.

 

oraz jak przygotować produkty, żeby nie puszczały wody i harmonizowały ze smakiem pizzy



W poradniku dokładne zdjęcia i opisy z procesu produkcji pizzy krok po kroku, wszystkie przyprawy i składniki dokładnie widnieją, także nawet laik poradzi sobie z upieczeniem tej pizzy.


Wszelkie prawa zastrzeżone. Użycie fragmentów tekstu, zdjęć lub całości bez zgody autora zabronione.


ISBN:[zasłonięte]978-83701-08-9
Copyright © 2006 - 2012 TKV-Media
Przepisy i zdjęcia: Tomasz Kamiński

Dystrybutor i wydawca: TKV-Media

Oświadczam, że prawa autorskie tego ebook'a należą

do firmy TKV-Media Tomasz Kamiński - właściciela konta pizzaprzepisy