Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

eBook PIZZA DLA RESTAURATORÓW PRZEPISY PIZZERIA

27-06-2012, 19:24
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 15,99 zł     
Użytkownik pizzaprzepisy
numer aukcji: 2420530350
Miejscowość Tychy
Zostało sztuk: 25    Wyświetleń: 15   
Koniec: 28-06-2012 09:27:51
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie.

PIZZA NEAPOLITAŃSKA + BLACHA TEFLONOWA - InMet

Zobacz inne nasze akcesoria i przepisy do pizzy

eBook

PIZZA DLA RESTAURATORÓW

PRZEPISY DLA PIZZERII

PDF

autor: Tomasz Kamiński ISBN:[zasłonięte]978-83701-11-9 rozmiar: 30 stron

wydanie: II 2008

zabezpieczenie: znak wodny z nazwą kupującego (imię, nazwisko i nick z allegro, znak wodny jest mało widoczny i nie przeszkadza w czytaniu ebook'a)

Dzięki poradnikom z serii „ Dla restauratorów” poznasz tajemnicę zrobienia we własnej pizzerii takiej pizzy, jaką można zjeść w najsmaczniejszych zakątkach świata. Poradniki zawierają przepisy jakich nie znajdziesz nigdzie indziej. Znajdziesz tutaj nie tylko przepisy na ciasta, sosy i sposoby doboru i układania składników ale, co jest rzeczą najważniejszą, technikę produkcji pizzy, dzięki której twoja pizza będzie się wyróżniać pośród konkurencji. Poradniki są napisane prostym językiem, bez upiększeń, zawierają samą wiedzę oraz szereg przydatnych trików, dzięki którym twoja pizza będzie zupełnie wyjątkowa. Zero dodatkowych, niepotrzebnych kwestii. Niewątpliwą zaletę wszystkich poradników stanowią nietuzinkowe zdjęcia.

Najlepsze przepisy dostępne w Polsce. Wykorzystują je najlepsze pizzerie. Poradnik idealny dla wchodzących w biznes restauracyjny.

PRZEPISY NAPISANE W ZUPEŁNIE INNY SPOSÓB, W RESTAURACJI WSZYSTKO ROBI SIĘ INACZEJ.
PROCESY PIECZENIA I PRZECHOWYWANIA PRODUKTÓW ORAZ INNE SKŁADNIKI.

W PORADNIKU:

CIASTO DO PIZZY WŁOSKIE i NEAPOLITAŃSKIE
CIASTO DO PIZZY DEEP DISH
CIASTO DO PIZZY LAHMACUN
CIASTO DO PIZZY CIENKIE i CIENKIE BELLISIMA
CIASTO DO PIZZY PIDE TURECKIE

SOSY:

OREGANO
WŁOSKI
INTENSIVO POMIDOROWY
INTENSIVO OLIWNY

JAK ZROBIĆ?

PIZZĘ BALI
CALZONE
TROPICANĘ
FUNGHI
AMERYKAŃSKĄ
BARBECUE CHICKEN
Z KIEŁBASĄ
PANZETTĘ
PRAWDZIWĄ MOZZARELLĘ
FOCACCIA
MEKSYKAŃSKĄ
BUŁECZKI O SMAKU PIZZY
FOCACCIA RIPIENA i SEROWĄ

dodatkowo:

CIASTO MIESZALNIKI

KONKRETNE SPOSOBY PIECZENIA W PIECACH DO PIZZY (3-5 MINUT I PIZZA WYCHODZI Z PIECA) oraz GOTOWE MENU PIZZA

PIZZA DLA RESTAURATORÓW
Copyright © TKV-Media
Wszystkie porady w tych książkach zostały dokładnie sprawdzone
przez autora.

Wszelkie prawa zastrzeżone. Użycie fragmentów tekstu, zdjęć lub całości bez zgody autora zabronione.

ISBN:[zasłonięte]978-83701-11-9
Copyright © 2[zasłonięte]007-20 TKV-Media
Przepisy i zdjęcia: Tomasz Kamiński
Dystrybutor i wydawca: TKV-Media

E-book (także: eBook, książka elektroniczna lub publikacja elektroniczna), e-książka – treść zapisana w formie elektronicznej, przeznaczona do odczytania za pomocą odpowiedniego oprogramowania zainstalowanego w urządzeniu komputerowym (np. komputer osobisty, czytnik książek elektronicznych, telefon komórkowy, mp4 czy palmtop).

Poradniki wysyłane są mailem w ciągu dnia zaraz po otrzymaniu przelewu lub po wysłaniu potwierdzenia przelewu.

Oświadczam, że prawa autorskie tego ebook'a należą

do firmy TKV-Media Tomasz Kamiński - właściciela konta pizzaprzepisy