J.P.
Przedmiotem aukcji są 3 książki
Dziczyzna jako źródło żywności
Autor: B. Dzierżyńska-Cybulko, B. Fruziński
ISBN 83-09-01686-7
Książka zawiera następujące rozdziały:
Wstęp
Zwierzęta łowne, ich biologia, obecna liczebność i perspektywy
Perspektywy gospodarki łowieckiej w lasach
Metody określania wieku zwierząt łownych
Podstawy prawne eksploatacji populacji zwierząt łownych w Polsce
Podstawowe zasady gospodarowania populacjami zwierzyny
Czasy ochronne i sezony polowań
Sposoby polowań
Poubojowe zabiegi w łowisku i ocena ubitej zwierzyny
Tusza i jej skład histochemiczny
Zwierzęta chronione
Ptaki łowne
Dzikie ptactwo z hodowli formowej
Zmiany poubojowe w tuszach w czasie magazynowania
Zwierzyna łowna a skażenie środowiska
Terminologia łowiecka
Literatura
kupujesz wypełnij - formularz płacę
niezależnie od formy płatności
DANE DO PRZELEWU: P.P.H.U Najbar Mirosław ul.Batorego 24 43-100 Tychy ING BANK ŚLĄSKI 92 1050 [zasłonięte] 1[zasłonięte]3990023 [zasłonięte] 247368
TEL 32 [zasłonięte] 93 32 [zasłonięte] 72
Regulamin aukcji na stronie o mnie
KUPUJESZ- AKCEPTUJESZ