Przedmiotem aukcji są 2 książki
Dziczyzna jako źródło żywności
Autor: B. Dzierżyńska-Cybulko, B. Fruziński
ISBN 83-09-01686-7
Książka zawiera następujące rozdziały:
Wstęp
Zwierzęta łowne, ich biologia, obecna liczebność i perspektywy
Perspektywy gospodarki łowieckiej w lasach
Metody określania wieku zwierząt łownych
Podstawy prawne eksploatacji populacji zwierząt łownych w Polsce
Podstawowe zasady gospodarowania populacjami zwierzyny
Czasy ochronne i sezony polowań
Sposoby polowań
Poubojowe zabiegi w łowisku i ocena ubitej zwierzyny
Tusza i jej skład histochemiczny
Zwierzęta chronione
Ptaki łowne
Dzikie ptactwo z hodowli formowej
Zmiany poubojowe w tuszach w czasie magazynowania
Zwierzyna łowna a skażenie środowiska
Terminologia łowiecka
Literatura
ISBN: [zasłonięte]978-83-11598-9
Wybór kalibru do strzałów długodystansowych Wybór siatki celowniczej. Preferencje dotyczące celowników Jak myśliwy powinien przygotować się do zawodów długodystansowych? Zimowe zawody długodystansowe Strzelectwo myśliwskie Broń sportowa pod naboje centralnego zapłonu, bocznego zapłonu oraz broń pneumatyczna
kupujesz wypełnij - formularz płacę
niezależnie od formy płatności
DANE DO PRZELEWU: P.P.H.U Najbar Mirosław ul.Batorego 24 43-100 Tychy ING BANK ŚLĄSKI 92 1050 [zasłonięte] 1[zasłonięte]3990023 [zasłonięte] 247368
TEL 32 [zasłonięte] 93 32 [zasłonięte] 72
Regulamin aukcji na stronie o mnie
KUPUJESZ- AKCEPTUJESZ