Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Drożdże gorzelnicze COOBRA 48 EXTREME turbo MOCNE

04-07-2015, 1:12
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 10.99 zł      Aktualna cena: 10.99 zł     
Użytkownik SpiritPol
numer aukcji: 4963027960
Miejscowość Palestyna
Kupiono sztuk: 37    Wyświetleń: 116   
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha


Wszystkie aukcje|Komentarze|Strona "O mnie"|Wyślij wiadomość|Regulamin
HIT! Drożdże gorzelnicze Coobra 48 Extreme
 Kontakt


tel.
[zasłonięte]885-81-66

mail: [zasłonięte]@wp.pl

 Wysyłka

 

Expresowa wysyłka!

Listy "niepolecone" wysyłamy na odpowiedzialność kupującego, ponieważ ani sprzedający ani Poczta Polska nie odpowiadają za nie w przypadku zaginięcia.

 

Numer konta bankowego

20 1020 [zasłonięte] 3[zasłonięte]4400002 [zasłonięte] 014621

 Regulamin


Kupując na naszych aukcjach zgadzasz się na regulamin sklepu dostępny na stronie "O mnie" lub  KLIKNIJ TUTAJ.

 

 

 

 

 

Zapraszamy do naszego sklepu! KLIKNIJ TUTAJ!

 

Aktywne drożdże gorzelnicze Coobra 48 Extreme

 


Szukasz innych drożdży? KLIKNIJ TUTAJ!

 

Suche aktywne drożdże Coobra 48 Extreme to specjalnie wyselekcjonowane drożdże przeznaczone są do fermentacji nastawów cukrowych. Coobra 48 są wysokoalkoholizującymi drożdżami, bo aż do 21%. To mieszanka ułatwiająca fementację w której skład wchodzą drożdże, pożywka, witaminy i mikroelementy.

 

 

 

Najtaniej na allegro!

Cena netto: 8,93 zł
Cena brutto: 10,99 zł

 


Proporcje:

6 kg cukru daje 14% w ciągu dni w temp. 20-35*C

7 kg cukru daje 17% w ciągu dni w temp. 20-30*C

8 kg cukru daje 19% w ciągu dni w temp. 20-27*C

9 kg cukru daje 21% w ciągu 7-10 dni w temp. 18-24*C

 

Najlepszy efekt można uzyskać stosując glukozę zamiast cukru. 

 


Sposób użycia:

Rozpuścić odpowiednią ilość cukru w 6 L gorącej wody, uzupełnić chłodną wodą do pojemności 26L . Dodać zawartość torebki i energicznie mieszać przez ok. 1 min. Fermentację przeprowadzać w temperaturze 20-25*C. Nie należy przekraczać zalecanych temperatur. W razie potrzeby należy schładzać nastaw.

 

Masa netto: 135 g

 

 

Ze względu na burzliwy przebieg fermentacji nie zalecamy używania rurek fermentacyjnych i korków.

 




 

 

 

 


Wszystkie prawa zastrzeżone - kopiowanie szablonu, opisu i zdjęć zabronione!

Zapraszamy na nasze inne aukcje!

KomentarzePanelealle

  galerie sprzedazy