Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

DROŻDŻE GORZELNICZE- COBRA 7- BIMBER COOBRA

04-03-2012, 5:45
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 12 zł      Najwyzsza cena licytacji: 12 zł     
Użytkownik Pawel-Wiecz
numer aukcji: 2113343692
Miejscowość Otwock
Kupiono sztuk: 14    Zostało sztuk: 36    Licytowało: 3    Wyświetleń: 39   
Koniec: 11-03-2012 16:40:46
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

 
Sklep "Karafka"
ul. KOŚCIELNA 5
05-400 Otwock
tel.508-[zasłonięte]-700


PRACUJEMY OD PONIEDZIAŁKU DO PIĄTKU: 10 - 18 I W SOBOTĘ 10 - 13

1. Kupując kilka przedmiotów za przesyłkę płacisz tylko raz.
2. Po zakupie kilku przedmiotów prosimy zapytać o koszty przesyłki. Prosimy nie obliczać samemu, ponieważ często są to zaniżone kwoty w związku z tym wydłuża się czas wysyłki towarów.
3. W tytule przelewu prosimy wpisać NICK/swoją nazwę z Allegro.
4. Wystawiamy faktury VAT na życzenie klienta.

1. Towar wysyłamy w ciągu 48 godz. od zaksięgowania pieniędzy na naszym koncie lub od dokonania zakupu za pobraniem.
2. Szkło wysyłamy paczką z opcją ostrożnie lub bez opcji ostrożnie na życzenie klienta, ale nie przyjmujemy wtedy reklamacji jeżeli towar zostanie uszkodzony.
3. Odbiór osobisty jest możliwy w sklepie (adres wyżej).

 
 
Witamy na aukcji firmy WIN-WIECZ oferujemy



Drożdże Gorzelnicze COOBRA 7

Zawartość: 124g netto - drożdże, pożywka, witaminy oraz mikroelementy.


Instrukcja: 6kg cukru daje 14% w ciągu 3 dni , 7kg cukru daje 16% w ciągu 5 dni. Rozpuścić wybraną ilość cukru w 22L wody. Do nastawu o temp. ok. 30*C dodać zawartość torebki i dobrze wymieszać przez ok. 1min. Fermentować w temperaturze 20-30*C. Najlepsza temperatura fermentacji 25*C.

!!!UWAGA dotycząca wszystkich drożdży Coobra!!!



v Przy fermentacji w balonie nie używać rurki fermentacyjnej ani korka.



v Przy fermentacji w pojemnikach fermentacyjnych nie dociskać pokrywy (ma luźno leżeć).



v Pozostawić dużo luzu w pojemnikach fermentacyjnych gdyż fermentacja przebiega bardzo burzliwie – dla 21L wody C min.30L fermentator.

v Nie doprowadzić do przekroczenia temperatury 35*C (drożdże przestaną pracować).




Zapraszamy na inne nasze aukcje znajdziesz tam sprzęt do destylacji i produkcji wina



PO ZALICYTOWANIU PROSZĘ O KONTAKT MAILOWY CELEM OKREŚLENIA RODZAJU I KOSZTÓW PRZESYŁKI!!!!

 

DROŻDŻE GORZELNICZE- COBRA 7- BIMBER COOBRA