Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Drób. Podstawy gotowania - Ewa Rohozińska NOWA

24-01-2012, 6:49
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Aktualna cena: 6.90 zł     
Użytkownik ewamarchew21
numer aukcji: 2049883903
Miejscowość Białystok
Wyświetleń: 6   
Koniec: 17-01-2012 22:00:59

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: twarda
Rok wydania (xxxx): 2008
Kondycja: bez śladów używania
Język: polski
Forma: poradnik
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

"Pierwsza część doskonałej serii dla kuchennych debiutantów! Niedługo ukażą się książki dotyczące dań mięsnych, ryb, zup i dań jednogarnkowych. Nowi adepci sztuki kulinarnej poznają tajniki dzielenia drobiu na porcje i profesjonalnej obróbki mięsa. Czeka tu na nich także 100 prostych i wykwintnych przepisów na pyszności z kurczaka i indyka. Sprawdź, jak uświetnić karnawałowe przyjęcie przekąskami z drobiu, naucz się podawać okazałą pieczoną kaczkę i przyrządzać przysmak dzieci - nuggetsy z kurczaka."