Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

CZEKOLADA Leksykon - Pehle (składniki, podawanie)

19-01-2012, 22:39
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Aktualna cena: 18 zł     
Użytkownik oicmoh
numer aukcji: 2047317175
Miejscowość Warszawa
Wyświetleń: 10   
Koniec: 16-01-2012 20:46:00

Dodatkowe informacje:
Stan: Używany
Okładka: twarda
Rok wydania (xxxx): 2009
Kondycja: bez śladów używania
Język: polski
Forma: poradnik
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Od wydawcy:

Tajemnice wytwarzania różnych rodzajów czekolady.
Kakao: wszystko o niezwykłym egzotycznym surowcu.
Obszerny słownik najważniejszych pojęć ze świata czekolady.
Czekoladowe czary: przepisy i inspiracje kulinarne.


stron 295

wyd.
Wydawnictwo Olesiejuk
Warszawa 2009 r.
ISBN[zasłonięte]978-8326-066-2

twarda okładka

stan:
bardzo dobry -