Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

CUKIERNICTWO podręcznik słodycze wypieki Wyczański

19-01-2012, 21:49
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 52.50 zł     
Użytkownik nietylkodlamoli
numer aukcji: 2036024613
Miejscowość Chorzów
Wyświetleń: 15   
Koniec: 13-01-2012 21:03:33

Dodatkowe informacje:
Stan: Używany
Okładka: twarda
Rok wydania (xxxx): 1973
Język: polski
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

NASZE AUKCJE KOMENTARZE STRONA O MNIE KONTAKT
S. Wyczański
CUKIERNICTWO



 

PWSZ 1973  str. 478 stan db (podniszczona okładka, zakurzona, zaplamienie na krawędzi kilku pierwszych kart, zanika ono na 10 stronie)

ISBN

 

W książce podano główne zasady wykorzystania surowców oraz metody prowadzenia procesów i operacji technologicznych w produkcji trwałych wyrobów cukierniczych. Scharakteryzowano wartości odżywcze i warunki przechowywania gotowych wyrobów. Uwzględniono również racjonalne wykorzystanie w procesach produkcyjnych maszyn i urządzeń oraz podstawowe zasady bezpieczeństwa pracy i higieny produkcji.



 

Zapraszam do zakupu oraz na moje pozostałe aukcje.

WYSYŁKA DANE FIRMOWE CERTYFIKATY
1.Koszt wysyłki jest zgodny z cennikiem Poczty Polskiej
2.Przy zakupach na kilku aukcjach
proszę o kontakt w celu ustalenia kosztów wysyłki.
3.Odbiór osobisty możliwy od 16 - 20
po ustaleniu terminu odbioru.
Jacek Ciba
Antykwariat internetowy Nie tylko dla moli
Siemianowicka 158/3, 41-503 Chorzów
REGON: 240[zasłonięte]155, NIP: 627[zasłonięte]221-59