Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Ciastkarstwo - Poradnik - REA

24-01-2012, 7:00
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 39.50 zł     
Użytkownik infoksiazka
numer aukcji: 2044898539
Miejscowość Bytom
Wyświetleń: 12   
Koniec: 18-01-2012 17:28:25

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: miękka
Rok wydania (xxxx): 2009
Język: polski
Forma: poradnik
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

top

Zanim dokonasz zakupu, koniecznie przeczytaj stronę"o mnie"!

O firmie
Sprzedażą książek zajmujemy się już od wielu lat.
Wychodząc na przeciw oczekiwaniom klientów,
rozpoczynamy sprzedaż w serwisie aukcyjnym Allegro!
Nasza księgarnia proponuje Państwu książki techniczne z każdej branży oraz nowości wydawnicze z każdej dziedziny w dobrych cenach!!
Do każdej książki wystawiamy paragon,
a na życzenie
faktury VAT.
Podstawą reklamacji jest paragon lub faktura zakupu.


Płatności
Przyjmujemy wpłaty
tylko
przelewem na konto


Przesyłka
Realizujemy przesyłki w dniu zaksięgowania wpłaty na naszym koncie.
Wysyłamy za granicę.


Pozostałe aukcje
Kliknij aby zobaczyć nasze pozostałe aukcje

Dodaj do ulubionych
kliknij


Kontakt

Napisz do nas
email


Skype

Skype Me™!

Gadu-Gadu

 

Ciastkarstwo  


Bernard Deschamps, Jean-Claude Deschaintre
Wydawnictwo REA
ISBN: [zasłonięte]978-8344-127-7, str. 360
Format: 210 X 297 mm
Nr MEiN: MEiN: 4/03
Oprawa: broszurowa 


Ciastkarstwo to książka adresowana do uczniów zasadniczych szkół zawodowych, techników, szkół policealnych, do przyszłych a także już praktykujących cukierników i ciastkarzy oraz amatorów i pasjonatów domowych wypieków.

Jest adaptacją jednego z bardziej cenionych ma świecie podręczników tego typu.

Wśród wielu zalet podręcznika szczególnie warto podkreślić:
- Zbiór najlepszych receptur stosowanych w cukiernictwie w Polsce i na świecie.
- Polskim recepturom poświęcono oddzielny rozdział.
- Przejrzysta, nowoczesna, inspirująca prezentacja zagadnień.
- 360 stron, kilkaset barwnych ilustracji, schematów i fotografii.

Autorzy przedstawili w uporządkowany sposób najważniejsze zagadnienia z dziedziny ciastkarstwa i cukiernictwa, m.in.:
- historię ciastkarstwa,
- podstawową terminologię z zakresu cukiernictwa,
- pracownia cukiernicza – pomieszczenia i wyposażenie,
- najważniejsze surowce w cukiernictwie,
- techniki magazynowania,
- rozmaite desery,
- sposoby dekorowania ciast,
- zagadnienia dotyczące bezpieczeństwa i higieny, HACCP.
 

Ciastkarstwo - Poradnik  - REA
ZOBACZ NASZE INNE AUKCJE
Inna nasza aukcja Inna nasza aukcja Inna nasza aukcja
Inna nasza aukcja Inna nasza aukcja Inna nasza aukcja

© by Daro Web Service