Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Chleb domowy wypiek / Gotowanie na parze / Węd

06-02-2014, 4:22
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 71.80 zł     
Użytkownik bookhurt_com_pl
numer aukcji: 3862520870
Miejscowość Internet
Zostało sztuk: 2    Wyświetleń: 2   
Koniec: 06-02-2014 04:31:23

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

 

 


Dlaczego u nas?

- bo jesteśmy legalnie działającą firma (dostaniesz paragon lub FV);

- bo możesz do nas przyjść i obejrzeć towar przed zakupem;

- bo dbamy o książki (wysyłamy tylko w kartonie lub bąbelkach:);

- bo choć nie jesteśmy na Allegro najszybsi, to na pewno jesteśmy rzetelni i godni zaufania;

- bo chcemy budować firmę w oparciu o jakość usług - nie ilość sprzedanych książek, dlatego kupując u nas możesz spać spokojnie: nie grozi Ci utrata pieniędzy!

 

                Na tej aukcji kupisz:

 Chleb domowy wypiek / Gotowanie na parze / Wędliny domowy wyrób / Kuchnia polska Zimowe gotowanie
Pakiet składa się z 4 książek:

"Chleb domowy wypiek":
Zgromadzone w książce wiadomości pomogą zaznajomić się z zasadami i recepturami wypieku różnych rodzajów pieczywa. A dla cierpliwych i pilnych Czytelników najlepszą nagrodą będzie cudowny zapach świeżego chleba.

"Gotowanie na parze":
Gotowanie na parze nie jest chwilowa modą, lecz wypróbowaną i różnorodną metodą przyrządzania posiłków. Umożliwia łatwe przygotowanie zdrowszych dań, które są kolorowe, pełne smaku i świeżości.

Gotowanie przez parowanie, odpowiednie dla większości potraw, ma zdecydowaną przewagę nad innymi technikami kulinarnymi. Posiłki przygotowane na parze są zdecydowanie bardziej pożywne, mają więcej witamin i minerałów. Poza tym przyrządzanie potraw na parze nie wymaga użycia dodatkowego tłuszczu, przez co są one zdrowsze i lżejsze.
Mirek Drewniak

"Wędliny domowy wyrób":
Trudno ustalić, kiedy człowiek zaczął przetwarzać mięso. Znacznie łatwiej znaleźć przyczynę tej czynności – wraz z rozpoczęciem hodowli trzeba było w jakiś sposób zakonserwować mięso.
Naszpikowane konserwantami, pozbawione większej wartości odżywczej i smaku, masowo produkowane wędliny coraz częściej przestają wzbudzać zainteresowanie. Z chęcią natomiast podejmujemy się domowej produkcji przetworów mięsnych. Trudno bowiem o większą satysfakcję, niż pojawiające się na stole aromatyczne i – przede wszystkim – zdrowe szynki, kiełbasy oraz konserwy. Zgromadzone w książce informacje zaznajomią Czytelnika z zasadami odpowiedniego doboru surowca i różnorodnymi sposobami wędzenia. Nagrodą za cierpliwość i włożony trud z pewnością będzie niezwykły zapach i smak wędlin własnego wyrobu.

"Kuchnia polska. Zimowe gotowanie":
Każda z pór roku determinuje styl naszego odżywiania. Wiosną staramy się oczyścić organizm, latem chcemy jeść lekko, jesienią spowalniamy nieco rytm, by zgromadzić odpowiednią porcję energii na zimę. Już starożytni poszukiwali recept, jak najlepiej przygotować się do tej grożącej chłodem i przeziębieniami pory. My także, dzięki odpowiednio przyrządzonym posiłkom, możemy sprawić, by był to czas pełen zdrowia i smaku.
Książka prezentuje przepisy na dania rozgrzewające i wzmacniające organizm. Ważną rolę w zimowym jadłospisie zajmują zupy – stąd kilka pomysłów na to, jak je przyrządzić, by zachować wszystkie elementy odżywcze składników. Monotonię zimową warto urozmaicać dodatkami – zamieszczone w książce przepisy na sosy sprawią, że dania mięsne, rybne i warzywne zyskają nową oprawę i smak. Warto zadbać także o dzienne racje witamin, które z pewnością uzupełnią sałatki z warzyw dostępnych nawet zimą.
Na chłodne wieczory zaś najlepsze są napoje rozgrzewające... kubek herbaty cynamonowej z pewnością uprzyjemni ten czas.
WydawcaDragon
OprawaTwarda
Wymiary17.0x24.5cm
Ilosć stron448
Rok wydania2011
Wydanie1
EAN255[zasłonięte][zasłonięte]40144
Ciężar2.13
Cena tylko: 71.80 zł

książki pakujemy w karton i koperty ochronne

WARTO TEŻ WIEDZIEĆ:

Zachęcamy do bezpiecznych zakupów! Kupując kilka przedmiotów za przesyłkę listem poleconym i poleconym priorytetowym płacisz tylko raz (jeżeli aukcje posiadają różne koszty wysyłki obowiązującym kosztem jest ten najwyższy) Do listów ekonomicznych i priorytetowych doliczona zostanie oplata w wysokości 1zl za każdą kolejna sztukę.

- stawiamy na zaufanie i za pobraniem wysyłamy bez ograniczeń do wszystkich. Prosimy jednak pamiętać, iż nie oznacza to, ze nieodebranie przesyłki pobraniowej pozostawiamy bez interwencji. W takich przypadkach stosujemy zapisy prawa polskiego gwarantujące nam możliwość egzekwowania poniesionych kosztów.

- po zakupie prosimy o wypełnienie Formularza Dostawy - tylko w ten sposób mamy natychmiastowa wiedze o wybranej przez Ciebie opcji dostawy i płatności

- odbiór osobisty jest możliwy w siedzibie firmy TYLKO po wcześniejszym ustaleniu terminu odbioru

- o braku towaru informujemy natychmiast po jego stwierdzeniu

- z powodu ilości wystawianego towaru nie posiadamy go w całości w siedzibie firmy (chyba, ze opis przedmiotu stanowi inaczej), dlatego nie ma możliwości odbioru towaru w dniu zakupu lub jego natychmiastowej wysyłki