Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Chemia żywności tom 2 -

06-02-2014, 4:17
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 47 zł     
Użytkownik bookhurt_com_pl
numer aukcji: 3862519053
Miejscowość Internet
Zostało sztuk: 2    Wyświetleń: 4   
Koniec: 06-02-2014 04:24:06

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

 

 


Dlaczego u nas?

- bo jesteśmy legalnie działającą firma (dostaniesz paragon lub FV);

- bo możesz do nas przyjść i obejrzeć towar przed zakupem;

- bo dbamy o książki (wysyłamy tylko w kartonie lub bąbelkach:);

- bo choć nie jesteśmy na Allegro najszybsi, to na pewno jesteśmy rzetelni i godni zaufania;

- bo chcemy budować firmę w oparciu o jakość usług - nie ilość sprzedanych książek, dlatego kupując u nas możesz spać spokojnie: nie grozi Ci utrata pieniędzy!

 

                Na tej aukcji kupisz:

 Chemia żywności tom 2
Chemia żywności jest intensywnie rozwijającą się dziedziną nauki i obejmuje coraz większy zakres tematyczny. Jest to związane z rosnącym zainteresowaniem wpływem właściwego sposobu odżywiania na zdrowie, a nawet życie człowieka. Stale pogłębia się wiedza na temat roli składników żywności w kształtowaniu jakości produktów żywnościowych oraz ich wpływu na zdrowie konsumenta.
W szóstym wydaniu znanego i cenionego podręcznika akademickiego Chemia żywności znalazło się kilka nowych rozdziałów, uwzględniających najnowsze zdobycze wiedzy o żywności i żywieniu człowieka.

Książka ukazuje się w trzech tomach:
- Tom 1. Składniki żywności
- Tom 2. Sacharydy, lipidy i białka
- Tom 3. Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności

Tom 2 obejmuje m.in. następujące zagadnienia:
- charakterystykę sacharydów, lipidów i białek, mających największy udział
w składzie produktów żywnościowych,
- właściwości funkcjonalne tych składników oraz ich wpływ na tworzenie się
pożądanych sensorycznych cech produktów,
- chemiczne i biochemiczne przemiany składników żywności zachodzące
podczas jej przetwarzania i przechowywania,
- nowoczesne metody oznaczania białek żywności.

Wydawnictwo WNT poleca tę książkę studentom i pracownikom naukowym uniwersytetów przyrodniczych i medycznych oraz politechnik, na zajęcia związane z chemią, technologią i biotechnologią żywności, a także
bromatologią i żywieniem człowieka. Będzie też przydatna technologom, towaroznawcom i producentom żywności pracującym w zakładach produkujących i przetwarzających żywność, a także kontrolerom sprawdzającym jakość produktów żywnościowych.
WydawcaWNT
OprawaMiękka
Wymiary16.5x24.0cm
Ilosć stron304
Rok wydania2013
Wydanie6
ISBN[zasłonięte]978-83623-37-1
EAN978[zasłonięte]36[zasłonięte]01
Ciężar0.51
Cena tylko: 47.00 zł

książki pakujemy w karton i koperty ochronne

WARTO TEŻ WIEDZIEĆ:

Zachęcamy do bezpiecznych zakupów! Kupując kilka przedmiotów za przesyłkę listem poleconym i poleconym priorytetowym płacisz tylko raz (jeżeli aukcje posiadają różne koszty wysyłki obowiązującym kosztem jest ten najwyższy) Do listów ekonomicznych i priorytetowych doliczona zostanie oplata w wysokości 1zl za każdą kolejna sztukę.

- stawiamy na zaufanie i za pobraniem wysyłamy bez ograniczeń do wszystkich. Prosimy jednak pamiętać, iż nie oznacza to, ze nieodebranie przesyłki pobraniowej pozostawiamy bez interwencji. W takich przypadkach stosujemy zapisy prawa polskiego gwarantujące nam możliwość egzekwowania poniesionych kosztów.

- po zakupie prosimy o wypełnienie Formularza Dostawy - tylko w ten sposób mamy natychmiastowa wiedze o wybranej przez Ciebie opcji dostawy i płatności

- odbiór osobisty jest możliwy w siedzibie firmy TYLKO po wcześniejszym ustaleniu terminu odbioru

- o braku towaru informujemy natychmiast po jego stwierdzeniu

- z powodu ilości wystawianego towaru nie posiadamy go w całości w siedzibie firmy (chyba, ze opis przedmiotu stanowi inaczej), dlatego nie ma możliwości odbioru towaru w dniu zakupu lub jego natychmiastowej wysyłki