Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Chemia żywności cz.2 Sacharydy, lipidy i białka

02-06-2012, 19:03
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 37 zł     
Użytkownik polskaksiegarnia
numer aukcji: 2331168755
Miejscowość Bytom
Wyświetleń: 11   
Koniec: 17-05-2012 22:06:35

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: miękka
Rok wydania (xxxx): 2009
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

polska_srodek
Chemia żywności cz.2 Sacharydy, lipidy i białka
Sikorski Zdzisław

WNT-Wydawnictwa Naukowo-Techniczne Sp.z o.o.
Data wydania 2009
Stron 304
Książka wyszła w trzech tomach:
Tom 1. Składniki żywności.
Tom 2. Sacharydy, lipidy i białka.
Tom 3. Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności.

W tomie 2 "Sacharydy, lipidy i białka" scharakteryzowano sacharydy, lipidy i białka - związki chemiczne mające największy udział w składzie produktów żywnościowych, opisano właściwości funkcjonalne tych składników oraz ich wpływ na tworzenie się pożądanych sensorycznych cech produktów, a także chemiczne i biochemiczne przemiany składników żywności, zachodzące podczas jej przetwarzania i przechowywania oraz nowoczesne metody oznaczania białek żywności.

Książka jest adresowana do studentów i pracowników naukowych wydziałów związanych z chemią, technologią i biotechnologią żywności, żywieniem człowieka, bromatologią itp. akademii rolniczych, akademii i uniwersytetów medycznych oraz politechnik. Jest też przydatna dla technologów, towaroznawców oraz producentów żywności, pracujących w zakładach produkujących i przetwarzających żywność.
ZOBACZ NASZE INNE AUKCJE
Inna nasza aukcja Inna nasza aukcja Inna nasza aukcja
Inna nasza aukcja Inna nasza aukcja Inna nasza aukcja

Pozdrawiamy i życzymy udanych zakupów - zespół PolskaKsiegarnia