Bezglutenowe Ekologiczne Pieczywo chrupkie ryżowe z lnem 85g (siemię lniane, len)/ Soria Natural
Ekologiczne, pełnoziarniste, Bezglutenowe PIECZYWO RYŻOWE BIO z Ekologicznym Lnem (siemieniem lnianym) to nie tylko najczystszy produkt w swojej kategorii i bogactwo wartości odżywczych, to przede wszystkim powrót do natury i do tego co natura ma najlepszego nam do zaoferowania.
Produkt:
* bez dodatku barwników, substancji smakowych i konserwujących
* bez dodatku cukru i tłuszczu
* wypieczone z najwyższej jakości niemodyfikowanego genetycznie pełnoziarnistego ryżu oraz ekologicznej gryki
* bez glutenu
* zawiera tokoferol (naturalnie występującą witaminę E)
Waga netto: 25x3,4g - 85g
Skład: Maka ryżowa pełnoziarnista 88%, maka z siemienia lnianego 10%, Vitamina E extract (tocopherol), sól morska
Kraj Pochodzenia: Hiszpania
Wartości odżywcze na: 100 g
Kalorie: 377,25kcal
Tłuszcze: 4,31g
Nasycone: 1,171g
Wielonienasycone: 1,346g
Jednonienasycone: 1,524g
Węglowodany: 74,46g
Białko: 7,71g
Błonnik: 4,89g
Produkt z ekologicznych upraw: Tak
Produkt nie zawiera sztucznych barwników i konserwantów: Tak
Swojskie (domowe) Przetwory: Tak
Zdrowa żywność: Tak
Certyfikat Pochodzenia Ekologicznego: ES-ECO-016-CL