Mógłbym napisać, że jesteśmy producentem, a więc produkty mamy najświeższe, najwyższej jakości, najtaniej itd. itp. – to oczywiste, ale najważniejszym powodem jest to że:
ta firma powstała i rozwija się
z 2 zasadniczych przyczyn :
- z buntu i z wiary
zbuntowałem się i nadal to czynię przeciwko poprawianiu tego co dobre , co naturalne , co zdrowe , nie kupuję produktów ze sztucznymi dodatkami , również takich nie wytwarzam i nie sprzedaję
wierzę, że jest nas nie mniejszość a większość
Adam Piekarz
Nie wiesz jak zrobić zakwas, przygotować rozczyn, upiec chleb czy chrupiące bułeczki?
Zadzwoń albo napisz do mnie – na pewno pomogę.
[zasłonięte]@gmail.com
602 [zasłonięte] 825
Za każde Twoje zamówienie o wadze do 30kg zapłacisz
tylko raz – kwotę 15,50zł bez względu z ilu naszych aukcji dokonasz zakupu.
Towar jest wysyłany do 48 godzin od momentu zaksięgowania zapłaty.
Jeśli życzysz sobie fakturę VAT – podaj taką informację w zamówieniu oraz dopisz koniecznie dane i numer NIP
Wpłaty dokonaj za pośrednictwem Allegro lub bezpośrednio na nasz numer rachunku :
03 1940
[zasłonięte] 1
[zasłonięte]0763015
[zasłonięte] 000000
1DIZ
BŁONNIK JAGLANY 1KG
"CLEAN LABEL" - CZYSTA ETYKIETA
BEZ SZTUCZNYCH DODATKÓW I GMO
KRAJ POCHODZENIA-POLSKA
OPIS
Drobno zmielona łuska prosa .
Posiada jedną z najwyższych zawartości błonnika oraz witamin
z grupy B . Podobnie jak błonnik gryczany , nie zakwasza
organizmu człowieka.
DZIAŁANIE
antywirusowe
zasadotwórcze
antyoksydacyjne
nie uczula
reguluje procesy przemiany materii
CIEKAWOSTKICałkowicie polski , nisko przetworzony produkt doskonale nadający się jako dodatek zarówno do jogurtu , płatków śniadaniowych jak też do domowych wypieków.
OPAKOWANIEProdukt zapakowany jest w opakowanie barierowe wykonane z materiałów przeznaczonych
do kontaktu z żywnością zgodnie z wymogami ustawy (Dz. U. nr. 171 poz. 1662) ,
ze struną umożliwiającą wygodne jego wielokrotne otwieranie i zamykanie.
Ze względu na wytrzymałość w niektórych przypadkach wysyłek stosujemy
identyczne opakowanie bez okna o wzmocnionej odporności .