Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

AGAR-AGAR NATURALNA SUBSTANCJA ŻELUJĄCA

15-07-2015, 23:48
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 10.50 zł      Aktualna cena: 10.50 zł     
Użytkownik kowal_77
numer aukcji: 5096112826
Miejscowość Strzelce Kraj.
Kupiono sztuk: 14    Wyświetleń: 463   
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Kupując u mnie otrzymują państwo produkty zapakowane w torebki papierowe, kartonowe lub szklane pojemniki, dzięki czemu nie stracą one swoich własciwości leczniczych i aromatycznych. Jednocześnie zmniejszają się koszty za opakowanie.
 Licytując na naszych  aukcjach zgadzasz się na akceptowanie naszego regulaminu zawartego na Stronie o mnie

Co gwarantujemy?

1. Sprzedajemy tylko sprawdzone produkty
w 100% naturalne wolne od zanieczyszczeń.

2. Produkty zamówione Pocztexem(Kurier48) do godziny 12:00, są u państwa w 80% już następnego dnia za jedyne 10,60zł przelew
lub 13,65zł za pobraniem, aż do 28kg.

3. Wszystkie nasze produkty posiadają odpowiednio długi termin ważności.

4. Wszystkie produkty są odpowiednio zapakowane, aby bezpiecznie dotarły
do Państwa domów.


Serdecznie Dziękujemy
za zaufanie stałych klientów!
Za zakupy powyżej 150zł
do wyboru dodajemy sól ziołową,
czosnkową lub morską z witaminami.
Za zakupy powyżej 300zł wysyłka 0zł.














AGAR-AGAR (Roślinna substancja żelująca)

Waga netto: 30g









NATURALNY ZAMIENNIK ŻELATYNY


SKŁAD: agar wyciąg z alg morskich 100%

KRAJ POCHODZENIA: Estonia

WAŻNE: przechowywać w suchym miejscu.





Agar-agar uzyskuje się z wodorostów. Jest to naturalna substancja roślinna zastępująca żelatynę. Jest od niej dużo zdrowsza i wydajniejsza, zawiera 80% błonnika. Nie ma koloru, smaku ani zapachu, nie psuje więc cech przygotowywanych potraw.


Sposób użycia:
Na 0,5 litra przygotowanej np. galaretki wziąć 1-2 łyżeczki Agaru w zależności od temperatury powietrza. Agar należy zagotować od 1-2 minut z innymi składnikami dania. Doskonale nadaje się do każdej potrawy, którą należy zamienić z formy płynnej na stałą. Polecamy także do dań wegetariańskich.










ZAJRZYJ NA POZOSTAłE PRODUKTY NATURALNE

KomentarzePanelealle

Strona "o mnie"Wszystkie aukcje

galerie przedmiotow