Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Agar Agar 100g lepszy niż żelatyna!

20-02-2014, 13:39
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 13.99 zł      Najwyzsza cena licytacji: zł      Aktualna cena: 13.99 zł     
Użytkownik SklepAgnex
numer aukcji: 3973080118
Miejscowość Białystok
Kupiono sztuk: 6    Licytowało: 4    Wyświetleń: 40   
Koniec: 20-02-2014 13:33:35
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

 O FIRMIE AGNEX                                 INNE MOJE AUKCJE                                   NASZE KOMENTARZE

CO NAS WYRÓŻNIA:

Agar 100g


  

  • Najwyższa jakość  produktów, gwarantująca nie zapomniane doznania smakowe i zapachowe.
  • Hurtowe ceny – specjalnie dla Ciebie sprowadzamy przyprawy z różnych zakątków świata.
  • 15 lat doświadczeń w branży.
  • Brak konserwantów w sprzedawanych przyprawach.
  • Nasze produkty posiadają długie terminy ważności.
  • Praktyczne i szczelne opakowania doypack  gwarantujące zachowanie walorów smakowych i zapachowych oraz wysoką barierowością i wytrzymałością mechaniczną.

 
 KONTAKT                     

Pracujemy w dni robocze od 7.00 do 16.00

Tel. 85 65 25 385

Email: [zasłonięte]@agnex.pl


Nasz adres:

Agnex Krzysztof Wierzbicki

ul. Hotelowa 38

15-659 Białystok

NIP: 544[zasłonięte]117-75

Nr rach. bankowego: 95 1240 [zasłonięte] 5[zasłonięte]2111110 [zasłonięte] 560749


Bank Pekao S.A.

           

Agar-agar

to naturalny zagęstnik pochodzenia roślinnego. Pozyskuje się go z wodorostów morskich – krasnorostów. Agar jest bezwonny i bezsmakowy, zawiera dużo manganu, magnezu, żelaza, wapnia, sodu i cynku. Żeluje kilka razy silniej niż żelatyna. W lodach, jogurtach występuje pod groźnie brzmiącą nazwą E-406. Stosowany jest w kuchni wegańskiej zamiast żelatyny.

W kuchni molekularnej jest jednym z podstawowych składników.

Agar rozpuszcza się w temperaturze powyżej 80 stopni Celsjusza, tężeje natomiast w 32-39 stopniach. Nie trzeba wkładać go do lodówki, ponieważ nie rozpuści się w temperaturze pokojowej.

Najlepiej jest dodawać agar w okolicach punktu wrzenia wody w celu dokładnego rozpuszczenia. Żelowanie zachodzi przy ochładzaniu płynu. Podgrzewanie i studzenie płynu można wielokrotnie powtarzać bez konsekwencji dla użytych produktów.

Agar 100g


Zmiana konta:

Informujemy, iż od dnia 20.12.2013r. uległa zmiana naszego konta na Allegro. Zamówione produkty z dwóch kont wysyłamy jedną przesyłką. 

Sprawdź nasze wcześniejsze komentarze!


atest jakości


DOSTAWA:

Przesyłki nadajemy w ciągu maksymalnie 48 godz. w dni robocze po zaksięgowaniu środków na koncie. Koszt wysyłki znajduje się w górnej części strony w zakładce "dostawa i płatność".Wysyłamy wiele produktów w jednej paczce.

Maksymalna waga jednej przesyłki kurierskiej - 30 kg

Maksymalna waga listu poleconego priorytetowego - 300 g

dostawa gratis

Zamówienie z darmową wysyłką można opłacić zwykłym przelewem lub przez PayU. Aby opłacić zamówienie z darmową wysyłką przez Allegro można wybrać odbiór osobisty po przedpłacie, a w treści wiadomości dla sprzedającego wpisać WYSYŁKA GRATIS!

Paczki przy zamówieniu powyżej 100 zł wysyłamy również za pobraniem.


OPAKOWANIE:

Nasze produkty pakowane są w przeźroczyste torebki strunowe typu doypack. Torebki te charakteryzują się wysoką barierowością i wytrzymałością mechaniczną. Dzięki specjalnie zaprojektowanej strunie możesz je wielokrotnie otwierać i zamykać. Nie musisz przesypywać produktów do pojemniczków, ponieważ nie wietrzeją i są chronione przed wilgocią. Dzięki rozkładanemu dnu torebki są stabilne i nie są wywrotne

Na każdym opakowaniu umieszczona jest etykieta zawierająca termin przydatności do spożycia, wagę, numer partii i kraj pochodzenia danego produktu.




POZOSTAŁE OFERTY:


&copy PanelReklamowy