Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

-60% Kanon tradycyjnej kuchni polskiej (kolekcja)

19-01-2012, 21:33
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 135 zł     
Użytkownik JACEKDOBRYNIN
numer aukcji: 2027330280
Miejscowość Tuszyma
Wyświetleń: 32   
Koniec: 12-01-2012 21:38:26

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

PREZENT - MIKOŁAJ LUB ŚWIĘTA  

TANIA KSIĘGARNIA "ZBYSZKO"

PARAGON LUB FAKTURA

WYPRZEDAŻ NOWYCH KSIĄŻEK - ZA POŁOWĘ CENY

- nie czekaj aż ktoś cię uprzedzi

KURIER = PŁACISZ TYLKO RAZ NIEZALEŻNIE OD ILOŚCI

poczta  - zmienna opłata - od wagi przesyłki

Elegancko wydane przewodniki dla smakoszy

 Kanon tradycyjnej kuchni polskiej (kolekcja) 9 KSIĄŻEK

1. Drób. Najsmaczniejsze potrawy z kurczaka, indyka, gęsi i kaczki  

2. Grzyby, duszone, smażone, pieczone i wiele innych

3. Jajka i sery czyli najlepsze omlety, zapiekanki i słatki

4. Makarony, pierogi i naleśniki oraz inne dania z mąki, kaszy i ryżu  

5. Mięso. Dania z wołowiny, cielęciny, wieprzowiny, baraniny i królika.  

6. Przekąski

7.  Ryby. Słodko i słono wodne, owoce morza i ślimaki.

8. Warzywa czyli sprawdzone receptury na ziemniaki kapustę pomidory i wiele innych.

9. Zupy. Klasyczne, przecierane, owocowe, na zimno i na gorąco  

nowa cena = 9 x 15,00 = 135 zł

stara cena = 9 x 39,00 = 351 zł

  • Bogactwo klasycznych przepisów odkrywane na nowo.
    Hanna Szymanderska, autorka ponad 30 książek kulinarnych sprzedanych
    w kilku milionach egzemplarzy, poleca potrawy najbardziej cenione,
    zdrowe i aromatyczne. Tradycyjnie znakomite, a jednocześnie dostosowane
    do gustów i możliwości współczesnych Polaków.

    • wydawnictwo: Multico 
    • liczba stron: 118
    • wymiary: 24.5 x 22.5 cm
    • okładka: twarda


    Wśród dań słynnych i tych nieco zapomnianych są między innymi:
    • wyborne mięsa i ryby
    • przekąski i zupy
    • makarony, pierogi i naleśniki
    • warzywa i grzyby.

    80 przysmaków w 1. tomie
    Soczyste pieczenie na niedzielny lub świąteczny obiad. Pożywne
    zapiekanki i gulasze na co dzień, nadające się do podgrzewania w
    mikrofalówce. Sycące dania jednogarnkowe na chłodne zimowe wieczory.
    A do tego odpowiedzi na ważne kulinarne pytania:
    • Jakie mięso jest najlepsze na pieczeń?
    • Czym się różnią filety od kotletów?
    • W czym tkwi sekret smaku sznycli wiedeńskich?
    • Jak przyrządzić podroby, by były delikatne i smaczne?

    Wszystkie książki z kolekcji: oprawa twarda z lakierowaną obwolutą

     

     

      

    wpłaty na rachunek 

    Ewelina Opiela Tuszyma 539

    ALIOR BANK

    73 2490 [zasłonięte] 0[zasłonięte]0050000 [zasłonięte] 110684