Ćwikła z chrzanem jest wspaniałym i zalecanym dodatkiem do dań mięsnych, oprócz walorów smakowych pomaga przywrócić równowagę kwaso-zasadową w organizmie przy spożywaniu mięs. Równowaga ta jest niezbędna by utrzymać nasze organizmy w zdrowiu. Ponadto ćwikła zawiera witaminy C i B1 a także wiele makro - i mikro elementów, wapń, magnez, sód, potas. Buraczki zawierają rzadkie metale rubid i cez które wspomagają walkę z nowotworami. Dodatkowo buraki czerwone oczyszczają krew i wspomagają wydalenie z organizmu kwas moczowy. Produkty firmy TRACZ są laureatem nagrody "Małopolski Smak" , a także "Agro Polska".
Zalecane przy leczeniu anginy, grypy i wszelkich przeziębień.
|
|
|
|
Nominacja Agropolska 5-ta edycja |
Certyfikat Najwyższa Jakość Małopolska |
Certyfikat Najwyższa Jakość Małopolska |
Licencja Agropolska |
|
|
|
|
Nominacja Agropolska - List gratulacyjny |
Nominacja Agropolska |
Nominacja Agropolska 2004 |
I Miejsce "Małopolski Smak" |
|
|
|
|
I Miejsce "Małopolski Smak" |
Certyfikat ISO-9001 i HACCP |
I Miejsce "Małopolski Smak" |
I Miejsce "Małopolski Smak" |
Waga netto: 310 g Skład: buraczki ćwikłowe, korzeń chrzanu, cukier, ocet spirytusowy, sól Kraj Pochodzenia: Polska Wartości odżywcze na: 100 g Kalorie: 46 kcal/197 kJ Tłuszcze: 0,1 g Węglowodany: 10 g Białko: 1,4 g Produkt nie zawiera sztucznych barwników i konserwantów: Tak Swojskie (domowe) Przetwory: Tak Zdrowa żywność: Tak
|
|