Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

[KO] Sos do pieczeni Pang Lechon UFC 320g POLECAM!

04-07-2012, 7:55
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 6.50 zł     
Użytkownik greenet
numer aukcji: 2445571712
Miejscowość Rzgów k/Łodzi
Zostało sztuk: 3    Wyświetleń: 9   
Koniec: 05-07-2012 08:25:40
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

 
 
 
ARTYKUŁY SPOŻYWCZE:
Produkty do sushi
Sosy
Octy
Owoce i warzywa
Grzyby
Ryż
Makaron
Mąka i chleb
Przyprawy
Cukier
Oleje i tłuszcze
Słodycze i przekąski
Herbata
Napoje
Produkty wegetarianskie
Dania gotowe
Inne produkty spożywcze

PRZYBORY KUCHENNE:
Woki i patelnie
Noże i tasaki
Naczynia i ceramika
Inne przybory kuchenne

KSIĄŻKI:
Książki kucharskie orientalne

  Sos do pieczeni UFC 320g

100% NATURALNE SKŁADNIKI! ORYGINALNY FILIPIŃSKI!


Specjalny filipiński sos do pieczeni, szczególnie dobrze pasujący do pieczonego prosiaka ale nadaje się także do każdego innego pieczonego, smażonego i gotowanego mięsa. Podaje się go jako dodatek (jak u nas musztardę i chrzan). Ma bardzo ciekawy słodko-kwaśny smak i jest średnio pikantny. Zdecydowanie polecam! Skład: cukier, bułka tarta, chili, cebula, sól, ocet, czosnek, woda, przyprawy. Produkcja: Filipiny.     

CHRUPIĄCY BOCZEK PO FILIPIŃSKU (Lechon Kawali)
Znakomity chrupiący boczek smażony na głębokim oleju, podawany z filipińskim sosem do pieczeni. Można go też podawać z sosem MANG TOMAS lub sosem sojowym Toyomansi

Składniki:
1/2 kg boczku wieprzowego (w jednym kawałku)
2 łyżeczki czarnego pieprzu w ziarnach
2-3 łyżki soli
2 listki laurowe
filipiński sos do pieczeni
olej do głębokiego smażenia

Przygotowanie:
1. W dużym garnku zagotować wodę, włożyć boczek (powinien być cały zakryty wodą). Dodać ziarna pieprzu i liście laurowe. Gotować aż mięso będzie miękkie.
2. Wyjąć boczek, osączyć dobrze z wody. Odłożyć do przestygnięcia. Kiedy mięso będzie już chłodne natrzeć je dobrze solą.
3. We woku lub na głębokiej patelni rozgrzać olej do głębokiego smażenia. Włożyć boczek i smażyć aż będzie cały usmażony i chrupiący. Wyjąć, pociąć na kawałki i podawać z sosem do pieczeni.

WAGA PRZEDMIOTU: 570g

UWAGA! Po zakupie koniecznie wybierz formę dostawy i płatności! Następnie dokonaj płatności (chyba, że wybrałeś "Płatność przy odbiorze"). Pozwoli nam to szybko i sprawnie przygotować i wysłać do ciebie twoje zakupy.

ANULOWANIE ZAMÓWIENIA Jeżeli w ciągu 7 dni od zamówienia nie wybierzesz formy dostawy i płatności oraz w ciągu 14 dni od zamówienia nie dokonasz płatności umożliwiającej nam zrealizowanie wysyłki, twoje zamówienie zostanie anulowane i zgłoszone do Allegro w celu zwrotu prowizji od sprzedaży. 

 

Zobacz inne nasze aukcje