Pan Grati - bezglutenowa bułka tarta.
Stosować jako panierkę do mięs ryb i warzyw. Używana również do posypywania foremek na ciasto lub pasztet (zapobiega przywieraniu). Idealna do zwiększenia gęstośći i spoistośći w mięsie mielonym.
Produkt wolny od glutenu, pszenicy i laktozy.
Produkt bez konserwantów, bez dodatku mleka.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna w 100 g produktu: 1778kJ / 423kcal
- białko: 8,3 g
- węglowodany: 62,6 g, w tym cukry:3,4 g
- tłuszcz: 14,0 g, w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 5,8 g
- błonnik pokarmowy: 6,8 g
- sód: 0,4 g
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Wszystkie produkty SCHAR są wytwarzane zawsze tylko z bezglutenowych składników. Zapewnia to minimalną zawartość glutenu na poziomie poniżej 20 ppm. Ponadto nowoczesny system jakości
gwarantuje najwyższą czystość oraz jakość – od surowców po punkty sprzedaży. Dla Państwa niezakłóconej przyjemności i radości życia.
WAGA DO WYSYŁKI: 0,31kg
Indeks: B62000
Nazwa magazynowa: Pan Grati - bezglutenowa bułka tarta 300g. Schar, bezgluten
Nazwa oryginalna: Pan Grati - breadcrumbs 300g. Schar. Gluten free.
Producent: Schar, Włochy
Waga brutto (waga do wysyłki): 0,31kg
Skład: mąka ryżowa, skrobia kukurydziana, mąka sojowa, tłuszcz roślinny, jaja, syrop glukozowy, substancja zagęszczająca: guma guar,drożdże, emulgator: E-471, sól.
Termin przydatności do spożycia:30.09.2014
Importer: Kuchnie Świata S.A.
Dziękujemy za zainteresowanie naszymi produktami i zapraszamy do obejrzenia naszych pozostałych aukcji.
Polecane produkty: |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|